Microsoft terméktámogatás

Azure

A jelenleg a világ legnagyobb, legkomplexebb és folyamatosan fejlődő, növekvő publikus szolgáltatásokat nyújtó szerverrendszerét és szoftver csomagját a Microsoft az Azure névvel illeti. A felhő környezet nem jelent mást, mint egy igény szerint dinamikusan skálázható rendszert, melynek költsége a valós felhasználásokat tükrözi. Az Azure a lokális és távoli saját rendszerek, valamint az igény alapon bérelt idegen erőforrások, szolgáltatások és szoftverek hibrid koncepcióját kínálja a funkcionalitás végtelenségével.

Az önmagában egyszerű elemek hatalmas tömege okozta komplexitása, valamint a technológia és a látásmód újszerűsége az, mely szükségessé teszi egy megfelelő szakértő bevonását. A technológiába vetett hitünk és elszántságunk oly mértékű tapasztalatokkal ruházott fel minket az évek során, mely garancia stabil, költséghatékony és megoldáscentrikus tervezésre, üzemeltetésre.

Office 365

Az irodai szoftvercsomagok világszerte a vállalati menedzsment és adminisztráció legalapvetőbb eszközei. Szövegszerkesztők, táblázatkezelők, kommunikációs szoftverek és egyéb speciális megoldások. A dobozból a felhőbe költözés hatására a nagyvállalati fegyvertár dinamikusan változtatható, havidíjas, felhasználónkénti számlázása a legkisebbek számára is lehetővé teszi, hogy bármilyen szükséges szoftvereszközt az igényei szerint, költséghatékonyan használjon. Emellett megoldást nyújt fájlszerver, applikációs webszerver, kollaborációs megoldások üzemeltetésére. Biztosítja távoli hozzáférést. Kiszolgálja a biztonsági mentések alapvető igényeit. Megoldást kínál jogosultságkezelésre adatbiztonság növelésére, adatszivárgás kijelzésére és titkosításra. A csomagban elérhető Exchange levelező és csoportmunka szerver jelenleg a piacon elérhető lejobb és legkomplexebb megoldás. Az Office365 az a megoldás, mely korlátlan fejlődést szavatol minimális költségek mellett. Lehetőségeket biztosít a tartalmak létrehozására és megosztására, bármilyen eszközről is van szó.

Ügyfél- és projekttámogatási csoportunk széleskörű gyakorlattal rendelkezik üzleti, oktatási és otthoni problémákra adott költséghatékony megoldások terén. Tervezéstől a kivitelezésen át az üzemeltetésig biztosítjuk ügyfeleinknek a költséghatékonyságot és eredményességet.

Office 365

Dynamics, Dynamic 365

Az ERP világ csúcsszoftvereinek egyike a Microsoft Dynamics, mely a nagyvállalati eszközöket havidíjas megoldásban kínálja úgy lokális, mint akár teljesen online működéssel. A testreszabhatóság és hatékonyság igényeit magasan kiszolgáló szoftvert nem csupán az ERP szoftverek között is kiemelkedő képeségei teszik izgalmassá. Teljes körű Office365, Microsoft Exchange és Azure integrálhatósága révén jelentősen leegyszerűsíti a munkát úgy az irodai dolgozók, mint a technikai stáb (fejlesztők, üzemeltetők) részére is. A magyar pénzügyi törvényekhez illesztett lokalizációk révén képes az Ön üzleti igényeinek teljes spektrumát lefedni.

Microsoft Project 365

A projektmenedzsment szoftverek egyik legjobbika, mely önmagában is egy kiváló eszköz. Felhőbe költöztetésével nem csupán a testre szabott árképzés vált elérhetővé (az egyes userek igényeihez illeszkedő, havi elszámolású díjcsomagok). Az O365 integráció révén lehetőség nyílik akár idegen vállalatok és tartományok közötti kollaborációra, mely különösen hasznos lehet fővállalkozó-alvállalkozó kapcsolatrendszerben vagy külsős projektmenedzserek bevonása esetén.

A bevezetés és üzemeltetés mellett technikai oktatással is állunk ügyfeleink rendelkezésére!

0
0
0
0
0