Termékek

CRM

Customer Relation Manager

webmobil

Maga a rövidítés az angol Customer Relationship Manager szavakból ered, bár komplexebb szoftverek esetében már megfelelőbb a Company Relationship Manager kifejezés. Wikipédia meghatározása szerint: "Az ügyfélkapcsolat-kezelés fogalma egy cég saját partnerei felé irányuló folyamatainak leírására vonatkozik. Egy CRM szoftver célja, hogy ezeket a folyamatokat támogassa, illetve a jelenlegi és potenciális ügyfelekkel kapcsolatos információkat tárolja"

CSP

Csomópont

web

Beszállító termékeinek belistázása, termékhez beszállító kiválasztása, beszállítói ár- vagy készletváltozások követése, cikktörzs karbantartás, árképzés. Egy kereskedői termékmenedzser mindennapi feladatai. Időrabló, unalmas, végtelen robotmunka. Elkészítettük hát azt a könnyen bővíthető, testre szabható, bármilyen környezetek közé beilleszthető szoftvert, mely valós időben képes kommunikálni a saját kereskedelmi rendszerek (webshop, ERP) és a beszállítói terméktörzsek, készletadatbázisok között. Végrehajtja a szükséges szinkronizációkat, ellenőrzéseket, elkészíti a szükséges riportokat, gondoskodik az emberi beavatkozást igénylő esetekben az azonnali értesítéséről.

Quick Inventory

Gyorsleltár

mobil

A nagy raktárakkal és termékszámokkal rendelkező cégeknél természetes, hogy viszonylag sokat áldoznak komplex raktárkezelő és leltározó szoftverekre, valamint ipari kézi olvasókra. A Gyorsleltár mobilalkalmazás segítségével nem szükséges drága kézi olvasókat és komplex szoftvereket vásárolnunk. A zsebünkben lévő telefon kamerájának segítségével szupergyorssá tehető a leltárazás folyamata!

Ticketing

Hibajegykezelő

webmobil

Olyan kommunikációs platform, amely a cégek működésének fontos és szerves része. Mind külső és belső működésbeli kommunikációs csatorna, mely képes feladatok kezelésére, ütemezésére és nyomon követésére. Segítségével nem csak egyszerűbb a feladatok felosztása, de visszatekintés szempontjából is fontos funkciókat kínál.

A.D. Manager

Active Directory menedzser

webasztali

Az AD Manager egy web alapú szoftver, mely célja szerint Active Directory környezetek egyszerű felhasználókezelését valósítja meg biztonságos módon. Segítségével nem informatikus, rendszergazdai ismeretekkel nem rendelkező dolgozókra is kioszthatjuk a sablon alapú felhasználó-létrehozás, a user lekapcsolás, a jelszó visszaállítás és még néhány alapművelet végrehajtását.

Catering Manager

Közétkeztetés

web

Egy termék amely az iskolai vagy intézményi étkeztetésre ad egy remek megoldást. Leegyszerűsíti az elérhető ételeket feltöltő és az ételeket rendelő dolgát is. Csökkenti az adminisztrációs időt és a humán hibafaktort. Lehetőséget kínál bankkártyás fizetésre és komplex menü összeállításra is.