Szolgáltatások

Szoftverfejlesztés

A kifejezés önmagában rendkívül szerteágazó, ettől függetlenül manapság nagyon felkapott és sokszor emlegetett. Mindig fontos tisztázni milyen platformra milyen nyelven milyen technikákkal kerül megvalósításra egy szoftver. Ezek a faktorok mind időre, hatékonyságra és nem utolsó sorban az árra is hatással vannak.

Bármilyen projektről is legyen szó, az esetek többségében a megvalósításuk számtalan formában elképzelhető. Mi segítünk szakértelmünkkel meghatározni a megvalósulási lehetőségeket és azok közül is kiválasztani a legmegfelelőbbet, legyen szó mobil, web vagy asztali alkalmazásról vagy ezek komplex összességeiről!

Üzemeltetés

Bármely informatikai beállítottságú cég igényel üzemeltetést és karbantartást, csupán nem biztos, hogy tud róla. Legyen szó gépekről, hálózatról vagy szoftverről, mindegyik terület igényli a folyamatos karbantartást és felügyeletet. Így elkerülhetők az egyszeri nagy kiadások, melyek megzavarhatják a megszokott cashflow-t. Ezen túl a sűrűbb karbantartások és vizsgálatok csökkentik a rendszerkiesést ami veszteséghez is vezethet akár.

Széles skálán kínálunk megoldást különböző üzemeltetési stratégiákat igénylő projektekre. Képesek vagyunk a megrendelő igényéhez igazítani az üzemeltetési technológiákat, megoldásokat, legyen szó egyszerű vagy összetett infrastruktúráról!

Hálózatfejlesztés

Mikor azt mondjuk, hogy hálózat, akkor több mindenre is gondolhatunk, mert ebben a körforgásban nagyon sok eszköz és technológia vesz részt. Azonban azzal mindenki tisztában van, hogy egyre nagyobb file-okkal dolgozunk a mindennapokban, így fontos, hogy rendszeresen és időben eljussanak hozzánk. Amennyiben erre nem akarunk egyre többet várni úgy a hálózatunkat is fejlesztenünk kell, hogy képes legyen a megfelelő sávszélesség lebonyolítására.

Ami mellet nem mehetünk el szó nélkül, hogy a felhasználók a helyi eszközök által érintkeznek az internettel, mely potenciális veszélyeket hordoz magában. Jelenleg minden kormány által elismert probléma a kibertámadás. Méréseink alapján egy átlagos (akár lakossági) végponton napi szinten több, mint 250 betörési kísérlet törtnénik. A folyamatosan fejlődő kibertechnológiák miatt fontos, hogy tűzfalnak használt eszközeink és hálózatunk naprakész legyen.

Microsoft terméktámogatás

Microsoft terméktámogatás

A Microsoft világszerte ismert és méltán elismert termékei, technológiái a multinacionális környezet működését éppoly hatékonysággal képesek támogatni, mint akár a legkisebb mikrovállalkozás munkáját, fejlődését. Bevezetésük, üzemeltetésük bármilyen egyszerűnek tűnik is, kíván némi szakértelmet. Támogatási szolgáltatásunk kiterjed a tervezéstől a bevezetésen át a fenntartási időszak feladataira is úgy lokális mint felhő alapú megoldásoknál.