Üzemeltetés

Bevezető

Az igények Önnél a megoldás nálunk!

Amennyiben egy hatékony vállalkozást szeretnék manapság elengedhetetlen az informatikai kötődés. Ehhez szükség van megfelelő hardverek és szoftverek meglétére és azok rendszeres karbantartására.

Rendszerüzemeltetés

Biztonság és megbízhatóság!

Rendszer alatt egy teljes céges ökoszisztémát lehet érteni. A szerverektől egészen a kliens gépekig mindenre kiterjed az üzemeltetés fogalma. Egy ilyen rendszer üzemeléséhez minden szükséges komponens rendszeres karbantartása meggátolhatja az egyszeri nagyobb kiadásokat és a váratlan leállásokat.

Ide tartoznak továbbá a számítógépek fölött álló céges szerverek, amelyek külön megkövetelhetnek egy teljes rendszergazdát vagy egy üzemeltető céget. Utóbbi egy rendszergazda fizetésének töredékért egy több főből álló, nagyobb szaktudással rendelkező gárdával gondoskodik a hosszú távú stabil működésről.

Hálózatüzemeltetés

Maradjon mindig kapcsolatban!

Egy stabil és biztonságos internetelérésnek különböző feltételei vannak. Bármilyen belső hálózatról is legyen szó, annak jellemzően rendelkeznie kell belépési ponttal az internet felé. A biztonságos üzleti internetelérés nem csupán a megfelelő tűzfal és eszközbeállításoktól válik megfelelővé. Ezen túl általános igény van a teljeskörű elérésre, mely alatt azt kell érteni, hogy több internetszolgáltató által bekötött vonal kombinációjából létrehozható egy 100%-os üzemidejű hálózat.

Kamera rendszerüzemeltetés

Lásson velünk!

A kamera rendszerekről sokszor csak a biztonság miatt esik szó, de ezen felül rendkívül sok potenciált hordoz magával, mert mozgás gyakoriságot és interaktivitást is lehet mérni. Továbbá a régi felvevőegységes megoldásoknál már sokkal korszerűbb megvalósulások léteznek, amelyekkel már nincs feltétlen szükség plusz felvevőegység vásárlására, hanem egy szerveren vagy webes tárhelyen is tárolhatók a felvételek. A kamerák pedig a belső LAN hálózatot használják. Ilyenkor a kamera rendszer, valamint a hálózatüzemeltetés kéz a kézben járnak, mivel fontos, hogy a kamera ne lassítsa a hálózatot oly módon, hogy az befolyásoljon más eszközöket vagy emberek munkáját.

Szoftverüzemeltetés

Kicsiktől a nagyokig!

Akár új vagy meglévő szoftver fejlesztéséről legyen szó, mi biztonságos üzemeltetési konstrukciókat ajánlunk mindenki számára. Általunk ellenőrzött partneri platformokon valósítjuk meg a rendszeres üzemeltetést legyen szó bármilyen típusú szoftverről. Az általunk biztosított üzemeltetési konstrukciók magukba vonják az automatizált frissítési megoldásokat - ezzel csökkentve vagy bizonyos esetekben pedig megszüntetve a rendszerkiesést. Komplex felhőalapú, helyileg kihelyezett vagy hibrid megoldásokat kínálunk az egyszerű weboldalak üzemeltetésétől az összetett infrastruktúrájú alkalmazáscsomagokig.

Árazás

Minél több maradjon a perselyben!

Egy folyamatos karbantartás, felügyelet, üzemeltetés árszabása nagyban függ az eszközök és igények típusától és mértékétől. Ebből adódóan nem lehet egy szabványos ártáblázatból kiindulni. Tényszerűen meg kell vizsgálnunk a szükséges technológiákat és, hogy milyen irányba szeretne fejlődni a cég. A mi célunk az, hogy a mindennapok hatékonyságát tudjuk fokozni. Forduljon hozzánk bizalommal!

Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran!

0
0
0
0
0